Més de 300 persones s'apleguen al Teatre-auditori per retre homenatge a Ernest Lluch


  • Comparteix:

Més de 300 persones s'han aplegat al Teatre-auditori per retre un homenatge musical a la figura d'Ernest Lluch, assassinat ara fa dos anys. En l'homenatge s'ha representat una òpera recuperada gràcies al treball de tres personalitats del món musical i cultural, entre elles el mateix Ernest Lluch.

Montserrat Calduch ha organitzat aquest acte d'homenatge, al qual han assistit personalitats del món cultural i polític, les tres filles d'Ernest Lluch, i la seva companya sentimental, Montserrat Lamarca.
Entre les autoritats hi havia el conseller de Cultura, Jordi Vilajoana, l'alcalde de Barcelona, Joan Clos i l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder que feien aquesta valoració de l'acte:

Vilajoana / Clos / Recoder

Recordem l'Ernest Lluch, tot i que seria millor no haver de fer aquests actes. / Ens retrobem en una passió compartida per ell, com és la de la música. / Estem guardant el rercord d'una persona que la intolerància s'en va endur d'aquest món.


L'alcalde de San Sebastià i íntim amic d'Ernest Lluch, Odon Elorza, també ha estat present i ha lloat la iniciativa de retre aquest homenatge a l'exministre socialista.

Odon Elorza

La iniciativa de fer aquest homenatge a Lluch em sembla feliç i necessària


Elorza ha assegurat que les idees polítiques i econòmiques d'Ernest Lluch són per ell les seves línies mestres per mirar de resoldre el conflicte basc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.