ICV-EA vol saber d'on surten 600.000 euros no previstos del capítol de personal del pressupost


  • Comparteix:

ICV-EA demana explicacions a l'equip de govern sobre una partida de 600.000 euros inclosa en el capítol de personal dels pressupostos municipals. Els ecosocialistes atribueixen aquest fet a una possible sobrecontractació provocada per l'actual cartipàs municipal.

Iniciativa assegura que el capítol 1 dels pressupostos municipals, referent a la despesa de personal, ha patit un canvi d'última hora en una de les seves partides. En concret, els ecosocialistes denuncien que hi ha hagut una ampliació de 600.000 euros en l'apartat de despesa de seguretat social.

El regidor d'ICV-EA, Joan Calderón, vol que l'equip de govern aclareixi d'on surt aquesta partida i acusa l'executiu de manca de previsió.

Joan Calderón

O bé hi ha hagut una manca de planificació, o amb el nou cartipàs municipal s'està contractant més gent de la necessària. Jordi Joly ha de donar explicacions sobre aquesta partida.


Segons els ecosocialistes, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha admès aquesta falta de previsió. Ara, ICV-EA espera una resposta aclaridora de la procedència d'aquesta partida per part del responsable de les finances de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.