Surt a la llum un conflicte entre el bar-restaurant el Molí i l'Ateneu


  • Comparteix:

El propietari del bar-restaurant el Molí, Francesc Martínez, situat a la plaça Pep Ventura, denuncia que l'Ateneu li fa competència deslleial amb una terrassa amb servei de bar. A més, Martínez diu que pot demostrar que l'entitat ha contractat treballadors il·legals per pintar mobiliari urbà. El propietari del negoci es queixa també que ni l'Ajuntament ni el Síndic han fet res després de dos anys de cartes i denúncies.

Martínez explica que, des que va agafar el bar-restaurant el Molí, el conflicte amb l'Ateneu ha perjudicat el seu negoci. D'entrada pel servei de bar a la terrassa de l'Ateneu Plaça que l'entitat ha posat durant els darrers estius a la plaça Pep Ventura, tot i que aquest any l'entitat encara no ha posat les taules a la plaça.

Segons Martínez, l'entitat pot oferir preus més competitius perquè no ha de fer front a les despeses que comporta un negoci de restauració.

Francesc Martínez

Un dia vaig seure a les taules de la terrassa de l'Ateneu per prendre una coca-cola. Quan vaig demanar el tiquet, em van portar un paper sense cap informació fiscal ni cap raó social.


A més, el propietari del bar-restaurant el Molí ha denunciat a la Policia Local que l'Ateneu ha contractat presumptament 'treballadors il·legals' per pintar 'mobiliari urbà' de la plaça que no és propietat de l'entitat. Martínez, que diu tenir els noms i telèfons d'aquests treballadors, assegura poder demostrar que no tenen papers.

Francesc Martínez

Vaig preguntar a les dues persones de color negre què feien allà i em van assenyalar el senyor Pros. Fa sis mesos que estan aquí i el Pros els ha fet venir des de Rubí per pintar mobiliari públic.


A instàncies de la denúncia de Martínez, la Policia Local es va presentar a la seu de l'Ateneu, on el seu president, Ramon Pros, no va deixar entrar els agents. Per aquest motiu, Pros ha estat jutjat per desobediència a l'autoritat, uns càrrecs dels quals l'ha exculpat el jutge.

Martínez assegura que ha enviat cartes a l 'Ajuntament més d'una vegada per denunciar el conflicte amb l'Ateneu i que ha parlat amb polítics i s'ha queixat el plenari municipal, però que el consistori no li ha donat cap solució. A més, Martínez qüestiona que un membre del consistori, el regidor d'ERC Toni Ramon, a l'oposició i present al ple, 'es passi el dia a l'Ateneu'.

El propietari del local també s'ha adreçat al Síndic de Greuges de la ciutat en diverses ocasions, al qual acusa de falta de confidencialitat ja que, quan s'ha queixat a Jaume Clavell, el senyor Pros ho ha sabut de seguida.

En aquest sentit, Martínez ha mostrat la seva sorpresa per la manca de confidencialitat entre els funcionaris públics i els ciutadans.

Francesc Martínez

El senyor Pros no hi era allà però sap tot el que he parlat. On està la confidencialitat entre els funcionaris públics i el ciutadà?


Martínez nega estar afiliat a cap formació política de la ciutat o haver estat assessorat per cap partit polític en aquest conflicte.

L'Ateneu podria oferir aquest dijous una roda de premsa per respondre aquestes acusacions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ara vé plorant aquest...si monta dinars de ciutadans home! i a més és molt amic de la Berta Rodríguez...quin ploramiques!

jajajaja. Enviat el 12/jun/08


I aquest senyor per què ha de dir dues persones "de color negre". ??? i és que el color té algun tipus de trascendència en tot això? ?? percebo un cert regust racista i amarg q no m'agrada gens...

q trist. Enviat el 12/jun/08


Amb el tema de la terrassa, té tota la raó. Per què ell ha d\'estar pagant uns impostos i l\'Ateneu pot muntar el \'chiringuito\' passant de tot? Per què l\'ajuntament no hi fa res?

marta. Enviat el 12/jun/08


Alguna vegada que he anat a prendre algo al Molí m'ha semblat que aquest home és un brut i un maleducat. Si el negoci no li va bé potser hauria de mirar de portes endins i no llençar merda contra els altres.

Marc. Enviat el 12/jun/08


Això és lamentable !! Com se li pot donar tanta difusió a un tio que està sobradament demostrat ser un racista, feixista, homòfob i masclista com el nou propietari del Molí. Des d'aquí faig una crida a fer BOICOT a el Bar el Molí per haver-se convertit en un cau d'indesitjables. Feixistes fora de Sant Cugat ! PD: Ja has passat la inspecció de sanitat ?? Perquè tenies la cuina molt i molt bruta !!! O potser, som que ets tant amic de la Berta Rodriguez (PP) ja t'ho han passat per alt.

Va com va. Enviat el 12/jun/08


Si el negoci l´hi va malament, no és per competéncia desleial, és perque és un fracás com empresari i aixó no s´arregla amb queixes. Tú ets l´únic culpable. Aixó no pasava amb lánterior propietari.

veí. Enviat el 12/jun/08


A Sant Cugat, més ateneus i menys bars cutres!

Roser. Enviat el 12/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.