Reconeixement a Sant Cugat pel seu europeisme en un acte a Estrasburg


  • Comparteix:

Sant Cugat ha rebut aquest dimecres a Estrasburg el Diploma Europeu de mans del Consell d'Europa. L'organisme ha premiat 22 municipis del vell continent, entre ells la nostra ciutat, per participar activament en la promoció dels valors i la unitat europea. El regidor de Comunicació i Innovació, Jordi Puigneró, ha recollit el guardó.

La pluja que ha caigut a Estrasburg no ha impedit que Sant Cugat s'hagi endut un dels premis que atorga el Consell d'Europa, un organisme que agrupa tots els països europeus. La cerimònia ha tingut lloc al Palau d'Europa, on Jordi Puigneró ha recollit el diploma de mans de Josep Maria Puig, president de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa.

El regidor de Comunicació explica què suposa per la ciutat rebre un premi d'aquestes característiques.

Jordi Puigneró

És un reconeixement a la ciutat, als santcugatencs i també a les entitats de Sant Cugat.


Un film explicatiu sobre el Consell d'Europa i una recepció per part de l'alcalde d'Estrasburg, Roland Ries, han completat la jornada de lliurament de diplomes. Els representats dels 22 municipis també han pogut assistir a part del debat de la sessió d'estiu de l'Assemblea Parlamentària que té lloc aquests dies.

Sant Cugat va presentar la candidatura per rebre un Diploma Europeu a finals de l'anterior mandat. Puigneró ja ha avançat que en un futur la ciutat optarà al segon esglaó del rànquing de distincions europees: la Bandera d'Honor. Per sobre d'aquest, només hi ha la Placa d'Honor i el Premi d'Europa.

Sant Cugat és l'única ciutat de Catalunya que ha obtingut un reconeixement en els premis d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.