Sant Cugat rep avui el diploma europeu pel seu europeisme


Temes relacionats

El Consell d'Europa distingeix Sant Cugat amb el Diploma Europeu (23/mai/08)


  • Comparteix:

Imatge del Dia d'Europa

Imatge del Dia d'Europa

Sant Cugat rebrà aquest dimecres a Estrasburg el diploma europeu que atorga el Consell d'Europa en reconeixement a la seva contribució per promoure la unitat europea. La ciutat ha rebut aquest guardó gràcies a l'agermanament amb Alba, la celebració del dia d'Europa el 9 de maig de l'any passat i la candidatura per acollir l'Institut Europeu de Tecnologia (IET).

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, viatja aquest dimecres a Estrasburg per rebre el diploma en una cerimònia que començarà a dos quarts de quatre de la tarda. El guardó serà entregat pel president del Comitè de Medi Ambient, Agricultura i Afers Locals i Regionals.

Aquest reconeixement pretén encoratjar Sant Cugat per multiplicar els seus esforços i emplaçar la ciutat a treballar per aconseguir la Bandera d'Honor. Escoltem Jordi Puigneró, en declaracions d'arxiu.

Jordi Puigneró

L'objectiu és aconseguir una ciutat plenament integrada a la UE. Seria una bona cosa poder-nos presentar a la Bandera d'Honor.


El Premi Europa 2008, el més important que atorga el Consell d'Europa, s'ha concedit a la ciutat polonesa de Katowice. La Placa d'Honor, la segona distinció del rànquing, ha anat a parar a 11 ciutats, la Bandera d'Honor a 19 i el Diploma Europeu a 22 ciutats més a banda de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.