ICV-EUiA proposa redissenyar actes de la Festa Major, tot i fer-ne un balanç positiu


  • Comparteix:

ICV-EUiA fa una valoració positiva de la Festa Major però demana introduir-ne alguns canvis per millorar el funcionament. Redissenyar el model de barraques, descongestionar el centre de la ciutat i recuperar espais com les places Pere San i Lluís Millet són algunes de les propostes dels ecosocialistes.

ICV-EUiA diu que la Festa Major ha estat popular i viscuda pels santcugatencs, tot i les altes temperatures. Tot i això, la secció local vol posar sobre la taula diferents temes per millorar el funcionament de les festes.

Per exemple, ICV-EUiA proposa redissenyar l'espai de Barraques per aconseguir que la gent jove visqui la Festa Major més enllà d'aquest espai.

Ho explica el regidor d'aquesta formació, Joan Calderón.

Joan Calderón

Cal plantejar com redissenyem l'espai de Barraques per a la gent jove i com podem aconseguir obrir la festa a tot aquest col·lectiu.


La formació també proposa recuperar antics espais, aprofitar els nous barris per fer activitats de la festa i descongestionar el centre de la ciutat. Escoltem la regidora d'ICV-EUiA, Àssun Reyes.

Àssun Reyes

Proposem que espais com els entorns de l'estació, o el monestir i els nous barris com Can Magí adquireixin més protagonisme a la Festa Major.


ICV-EUiA demana també consensuar el pregoner i reduir els preus de les consumicions a les barres de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.