Primer ple de la temporada política a Sant Cugat


Temes relacionats

L'Ajuntament blinda jurídicament els pisos per a joves de Can Trabal i la carretera de Vallvidrera (16/oct/07)

Denegada la suspensió a les obres d'habitatge públic a la carretera de Vallvidrera (13/feb/07)

Una comunitat de propietaris vol aturar als tribunals la construcció de pisos públics de lloguer per a joves (20/des/06)


  • Comparteix:

El ple debatrà avui si rebutja un recurs d'uns veïns de la carretera de Vallvidrera contra la modificació del PGM per construir pisos de Promusa en un terreny destinat a equipaments. Aquesta comunitat s'oposa a la construcció d'aquests pisos en uns terrenys municipals per a equipaments, tot i que la legislació permet fer-ho.

El jutjat del contenciós-administratiu de Barcelona ja va denegar fa un any la suspensió cautelar de les obres de pisos públics a la carretera de Vallvidrera. Ara els regidors decidiran si aturen aquest recurs de reposició presentat per aquest grup de veïns.

Un altre recurs de reposició que es debatrà és el presentat per l'Associació de Propietaris i Veïns de Torre Negra contra la denegació d'un pla d'actuació urbanística en aquest sector.

En aquest ple, també es proposarà si s'amplia la delegació de competències a l'Organisme de Gestió de Tributària de la Diputació.

D'altra banda, el PSC presentarà una moció per demanar la supressió de barreres arquitectòniques a la ciutat i ICV-EUiA demanarà millores a la mobilitat de la zona nord-oest del municipi.

ERC proposarà que la senyera onegi als equipaments municipals i llocs emblemàtics. El portaveu republicà, Raül Grangé, recorda l'adhesió de la ciutat a la campanya 'Un país, una bandera'.


Raül Grangé

S'ha de fer visible l'adhesió a la campanya i cal que els regidors de l'equip de govern facin gestos d'afirmació nacional.



El PP portarà al ple una proposta per millorar el finançament dels municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.