Lluís Recoder demana unitat als alcaldes de la comarca per lluitar per l'estació del TGV


Temes relacionats

El PSC vol l'estació del TGV a Sant Cugat i l'alcalde reclama que no sigui una parada de mercaderies (30/des/02)

Recoder només acceptaria l'estació del TGV a Sant Cugat si és per passatgers (28/des/02)

El PSC considera imprescindible que la futura estació vallesana del TGV s'ubiqui a Sant Cugat (27/des/02)

L'alcalde Recoder dubta que el Ministeri de Foment tingui la intenció de fer l'estació del TGV (24/des/02)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, a la esquerra de la imatge, en el consell d'alcaldes celebrat a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Lluís Recoder, a la esquerra de la imatge, en el consell d'alcaldes celebrat a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental

L'alcalde ha demanat unitat a tots els alcaldes de la comarca per defensar conjuntantament l’estació vallesana del TGV. Segons Lluís Recoder cal fer front comú i lluitar perquè el Vallés tingui una estació de passatgers del Tren d'Alta Velocitat amb independència de la seva ubicació.

El Consell d'alcaldes del Vallés Occidental ha decidit fer front comú i ha acordat encarregar un estudi per analitzar la millor ubicació de la futura estació del TGV al Vallés. D'aquesta manera, els alcaldes enterren les seves diferències inicials i decideixen lluitar conjuntament perquè la comarca no perdi l'estació de passatgers.

En la seva intervenció durant el consell, Lluís Recoder ha explicat que hi ha elements que porten a la preocupació sobre el pas del Tren d'Alta Velocitat per la comarca. Recoder ha demanat fer un front comú entre tots els alcaldes:

Lluís Recoder

En el tema del TGV els alcaldes de la comarca hem anat per dos camins diferents


Lluís Recoder està convençut que la falta d’unitat entre tots els alcaldes del Vallés ha restat força a l’hora de negociar amb Madrid el pas del TGV per la comarca. Segons l’alcalde això ha provocat que a dia d'avui el corredor del Vallés no sigui una prioritat pel ministeri de Foment. .

D’altra banda, Lluís Recoder també ha reclamat a les administracions que es posin les piles i dotin el Vallés amb les infraestructures necessàries per resoldre els colls d'ampolla que creen diàriament a la nostra xarxa viària:

Lluís Recoder

Demanar que les administracions es posin les piles i no posin colls d'ampolla en el desenvolupament normal de la comarca


Finalment els alcaldes han decidit seguir treballant per exigir al ministre de l'Interior que compleixi amb la seva promesa de destinar al Vallés els agents dels cossos estatals de policia alliberats de ciutats on es despleguin els Mossos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.