Lluís Recoder: 'L'eix estratègic de l'E-9 és un eix de futur'


Temes relacionats

Nou impuls a l'eix de l'E-9 amb una visita d'alcaldes a Tolosa de Llenguadoc (22/set/08)


  • Comparteix:

Imatge dels alcaldes reunits aquests dies a Tolosa

Imatge dels alcaldes reunits aquests dies a Tolosa

L'alcalde considera que l'eix estratègic de l'E-9 és un eix de 'futur' més que un eix de 'present', ja que la comunicació encara és lenta i 'queda molta feina per fer'. Tot i això, Lluís Recoder ha valorat positivament la trobada amb els alcaldes de l'eix estratègic que ha tingut lloc a Tolosa de Llenguadoc aquests dies. Recoder assegura que ja hi ha algunes vies obertes de cooperació entre els diversos actors de l'E-9, com els convenis entre universitats.

Lluís Recoder creu que l'impuls de l'eix de l'E-9 tot just està arrencant, però que aquests dies s'han assentat les bases per establir una bona cooperació entre els agents implicats de la zona. La trobada ha servit per estrènyer vincles sobretot des de la perspectiva econòmica i universitària d'aquesta via que connecta amb França.

Escoltem Recoder.

Lluís Recoder

Crec que ha anat bé i que és un eix interessant malgrat que es un eix de futur.




En matèria econòmica, els alcaldes han visitat la Cambra de Comerç de Tolosa i han convidat als representats de l'entitat a visitar la de Terrassa. Recoder ha explicat que considera que en un futur sortiran projectes de cooperació entre empreses de la comarca i de Tolosa.

Una de les vies de cooperació que ja està en marxa són els convenis entre la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i les universitats de Tolosa de Llenguadoc. Escoltem l'alcalde.

Lluís Recoder

Tolosa és un dels grans centres universitaris de França, és una ciutat molt jove.




Les jornades, que han tingut lloc entre dilluns i dimarts, han comptat amb la presència dels alcaldes de Barcelona, Manresa, Navarcles, Puigcerdà, Sant Quirze, Sant Llorenç Savall, Ullastrell i Vacarisses, encapçalats per l'alcalde de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.