Ramon Bonastre, president de la secció local de CDC de nou


  • Comparteix:

Ramon Bonastre, a l'esquerra de la imatge

Ramon Bonastre, a l'esquerra de la imatge

Ramon Bonastre ha estat reelegit com a president de la secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). La principal novetat de la nova executiva del partit nacionalista és la presència del regidor Jordi Puigneró com a vicepresident. Els militants de la formació han elegit aquest dimarts els nous càrrecs en l'assemblea, que es presentaran la setmana que ve.

Ramon Bonastre ha explicat que treballarà en tres grans eixos. El president reelegit vol mantenir i ampliar la base social del partit a la ciutat, aconseguir 'obrir' la formació nacionalista fent propostes a l'equip de govern local i que Sant Cugat ajudi a CDC a recuperar el govern de la Generalitat.

Escoltem el president de la secció local.

Ramon Bonastre

Mantenir i eixamplar la base social de Sant Cugat i fer de taca d'oli explicitant les qüestions que des del govern municipal no es veuen.




Bonastre ha explicat que la nova executiva compta amb membres amb experiència, però també que s'ha fet una renovació important amb gent jove. En aquest sentit, Bonastre ha avançat que aquest és l'últim cop que s'ha presentat per presidir la secció local.

Ramon Bonastre

És l'última vegada que em presento. S'ha fet un executiu amb gent amb experiència i amb una renovació important del 50%.





La setmana vinent CDC presentarà tots els membres de l'executiva i fixarà les primeres dates del calendari d'actes del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.