ERC alerta de mancances en la diagnosi pel pla d'equipaments


Temes relacionats

Més de 400 propostes en el procés participatiu del pla d'equipaments ( 2/oct/08)

Escales mecàniques per unir el Monestir i la rambla del Celler, proposta del PSC per al pla d'equipaments ( 1/oct/08)

Un centenar de persones aporten les seves propostes pel futur pla d'equipaments (13/set/08)


  • Comparteix:

ERC demana a l'equip de govern la revisió de la diagnosi del pla d'equipaments i que es complementi la informació per a la nova fase del procés participatiu. Segons els republicans, l'estudi sobre els equipaments de la ciutat té deficiències i obvia aspectes com la mobilitat, els equipaments no municipals i el patrimoni.

Després que l'equip de govern anunciés que han rebut més de 400 propostes dels ciutadans pel pla d'equipaments, ara els republicans consideren que aquestes aportacions s'han fet amb una manca d'informació. Aproximadament, els republicans consideren que hi falten un 60% de dades.

El membre de la comissió de Cultura d'ERC, Ignasi Millet, explica les mancances de la diagnosi, com aspectes de mobilitat i els equipaments a l'aire lliure.

Ignasi Millet

La diagnosi és incomplerta perquè manca informació com la transmunicipal, la supramunicipal i els equipaments d'altres institucions.




De la seva banda, el regidor d'ERC, Toni Ramon, considera que el pla ha estat una 'excusa' de l'equip de govern per retardar alguns equipaments que ja estaven planificats.

Toni Ramon

El govern s'excusa en un pla d'equipaments per no tirar endavant projectes negociats. Un exemple és la masiade Can Quitèria.




ERC farà arribar les seves queixes a la propera reunió de seguiment, on demanaran que s'actualitzi la diagnosi amb la informació que manca per incorporar-la a la segona fase del procés participatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.