L'equip de govern estudiarà mesures per reduir la velocitat dels vehicles a Mira-sol i Valldoreix


  • Comparteix:

Cotxes circulant pel centre de la ciutat

Cotxes circulant pel centre de la ciutat

L'equip de govern es compromet a estudiar noves mesures de seguretat viària per reduir la velocitat dels vehicles a algunes zones de Valldoreix i Mira-sol. Aquest anunci s'ha fet al ple d'aquest dilluns després que el PP retirés una moció en aquest sentit.

El passeig Baixador, el passeig del Nard i el carrer Joan Borràs són algunes de les zones que, segons el PP, es veuen afectades per l'excessiva velocitat dels vehicles.

Davant la moció presentada pel grup popular, la tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Mobilitat, Marta Subirà, s'ha compromès a estudiar noves mesures. Subirà, però, ha descartat la possibilitat d'instal·lar noves bandes reductores.

Marta Subirà

Recollim la seva queixa. Ho traslladarem al regidor de Seguretat Ciutadana per si cal incrementar la vigilància policial o instal·lar algun ràdar.


La portaveu municipal del PP, Berta Rodríguez, ha remarcat que l'excés de velocitat s'ha convertit en moltes ocasions un perill per als residents de les zones.

Berta Rodríguez

A nosaltres ens han arribat queixes dels veïns. Tot i les bandes reductores els cotxes no redueixen la velocitat.


La portaveu popular ha afegit que l'equip de govern haurà de presentar les mesures abans del proper ple municipal. En cas contrari, el PP presentarà la moció retirada al ple del mes vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.