Les declaracions de Jordi Menéndez (PSC) provoquen la reacció de CIU i PP


  • Comparteix:

El candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Cugat, Jordi Menéndez

El candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Cugat, Jordi Menéndez

El Partit Popular ha contestat les declaracions d'aquest cap de setmana de l'alcaldable socialista quan afirmava que mai pactaria amb el Partit Popular recordant-li que en l'anterior legislatura no els hauria importat comptar amb els vots del PP per ser alcalde. Per la seva banda, la federació nacionalista també ha contestat Menéndez quan va instar CIU a explicar si està disposada a tornar a governar amb el PP. Els sotspresident ha explicat que l'únic compromís, ara per ara, és el seu programa electoral.

El regidor popular Alfredo Bergua - en la tertúlia d'aquesta emissora- ha retret al PSC que ara demonitzin el Partit Popular quan a les passades eleccions no els hauria importat comptar amb els seus vots per accedir a l'alcaldia. El candidat socialista Jordi Menéndez s'ha defensat explicant, per primera vegada, quines condicions els van posar els populars si volien comptar amb els seus vots:

Alfredo Bergua / Jordi Menéndez

El PSC va demanar els vots del PP per ser alcalde. El PP va posar com a condició no pactar amb ERC.


Per la seva banda, la federació nacionalista ha dit que és absurd dir, abans de les eleccions, amb qui es pactarà ja que tot depén del resultat electoral. En tot cas, el sotspresident de Convergència i Unió ha assegurat que l'únic compromís que tenen és el seu programa i que no pactaran amb ningú que contradigui el seu ideari polític. Recasens ha recordat al PSC que no fan cap escarafall a l'hora de pactar amb el PP els temes d'Estat.

Joan Recasens

Nosaltres només tenim un compromís que és el nostre programa. El PSC no sé perquè diu que no pactarà amb el PP quan ho fan el PSOE.


Recordem que aquest cap de setmana el candidat socialista ha afirmat que no pactarà amb el PP i ha instat a CIU a explicar si està en condicions de fer el mateix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.