ICV i ERC dediquen els seus butlletins a justificar el seu suport als pressupostos municipals


  • Comparteix:

Els pressupostos es van aprovar al desembre en un ple extraordinari

Els pressupostos es van aprovar al desembre en un ple extraordinari

Els grups municipals d'ICV i ERC dediquen els seus últims butlletins informatius a argumentar els motius del seu suport als pressupostos municipals pel 2009. La formació ecosocialista destaca l'increment de les partides de Polítiques Socials, mentre que els republicans subratllen que han aconseguit diners per al manteniment de les escoles i per millorar les telecomunicacions.

El butlletí digital 'Temps d'Iniciativa' de desembre explica que ICV-EUiA va votar a favor dels comptes del 2009 per afrontar el context de crisi econòmica, marcat per una disminució molt important dels ingressos de l'Ajuntament. Per a Iniciativa, és una bona notícia que s'hagi incrementat un 26% la partida de Polítiques Socials i que s'hagi rebaixat un 14% el pressupost d'alcaldia. ICV assegura que el seu vot favorable -una posició fins ara inèdita- és un 'posicionament històric' que es justifica per mesures com el fons de contingència anticrisi, el finançament a les entitats, la inversió en transport públic i carril bici, i la recollida d'envasos al centre, entre altres projectes inclosos als comptes de l'any que ve.

De la seva banda, el butlletí d'ERC 'Què fem' del gener assegura que els republicans han aconseguit diners per al manteniment i les obres pendents a les escoles i, també, una bateria d'accions per a què tots els santcugatencs tinguin un bon senyal de telefonia mòbil i Internet. Segons la formació, el 'segell d'ERC' es nota en els pressupostos aprovats en qüestions com el blindatge dels recursos destinats a les entitats i al tercer sector. La foto de portada del butlletí d'Esquerra mostra l'encaixada de mans entre el portaveu republicà, Raül Grangé, i l'alcalde, Lluís Recoder, en l'acte de presentació de l'acord de pressupostos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.