PSC: 'Som l'únic partit que fa oposició i l'única alternativa al govern de CiU'


  • Comparteix:

Roda de premsa del PSC d'aquest dimarts

Roda de premsa del PSC d'aquest dimarts

El PSC diu ser l'únic partit que fa oposició a l'equip de govern i es presenta com a única alternativa a CiU per gestionar la ciutat. Per assolir el govern del municipi, la comissió executiva dels socialistes es marca com a reptes incrementar els seus afiliats, millorar la comunicació amb la població i potenciar la formació dels seus membres.

Segons el PSC, el debat dels darrers pressupostos locals, als quals ERC i ICV-EUiA van donar suport, demostren que els socialistes són l'única formació que fa oposició a l'equip de govern. En aquest sentit, els socialistes també s'atorguen el paper d'única alternativa al govern de majoria absoluta de CiU.

Ferran Villaseñor és el primer secretari del PSC.

Ferran Villaseñor

El PSC es confirma com a únic partit de l'oposició i, per tant, és l'única alternativa a l'equip de govern de CiU.


Per aconseguir aquest objectiu, la comissió executiva sorgida del congrés del novembre passat ha elaborat un pla de treball amb mesures per 'marcar l'agenda política' de la ciutat. Entre aquestes mesures, els socialistes potenciaran el seu butlletí, 'La veu de Sant Cugat', en crearan un a Valldoreix i milloraran la comunicació per Internet. L'agrupació socialista també iniciarà una campanya per incrementar l'afiliació del partit i cursos de formació per als seus membres.

D'aquesta manera, el PSC vol que el seu missatge arribi a tot el municipi. Ho ha explicat Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Volem potenciar la implantació territorial per arribar a tot el municipi.



El PSC també es marca com objectiu a curt termini difondre entre la població la importància de les eleccions europees, uns comicis que tindran lloc abans de l'estiu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es absolutament cert que es l´unic partit que fa oposició. Pero oposició inùtil, sense propostes creïbles, fora de lloc i teledirigides per a no entrar en conflicte amb l´unica cosa que els interessa: El poder i el govern d´Espanya.

Luard. Enviat el 18/feb/09


En els pressupòstos de l'Estat el vostre vot va fer seguidisme del PSOE. Segons aquestes declaracions de que sou l'unica alternativa de govern a Sant Cugat per haver votat contra els pressupostos ,on sou en el govern de Catalunya al govern o a l'oposició?

Narcís Clavell. Enviat el 18/feb/09


Que contents que estan aquests del PSC a l'oposició, no? Doncs que s'hi quedin molts anys!

Marc. Enviat el 18/feb/09


Als del PSC els hi falten 200 anys per governar a St. Cugat.De moment que n'aprengin !!!.

Antoni. Enviat el 18/feb/09


Qué diran tots aquests que tracten amb menyspreu el PSC quan sigui evident l'estat de ruina econòmica i social en que haurà deixat Recoder a Sant Cugat? Les pèrdues que haurem de pagar tots els ciutadans les hauria de pagar ell (i els seus socis) de la seva butxaca.

toni. Enviat el 18/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.