El PSC assegura que la projecció de Recoder a CDC provoca la seva 'inacció' com a alcalde


Temes relacionats

Lluís Recoder reivindica el seu sentit de justícia i de país al seu nou llibre (24/feb/09)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu a la seu municipal del PSC

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu a la seu municipal del PSC

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, diu que el fet que Lluís Recoder 'utilitzi el seu càrrec d'alcalde per projectar-se com a líder de CiU en l'àmbit nacional' provoca una 'inacció' de l'alcalde a la ciutat. La formació socialista demana a Recoder que estigui 'al peu del canó' i que no deixi la ciutat com a 'segon plat'. Les declaracions de Villaseñor arriben després que aquest dimarts Recoder hagi presentat el seu darrer llibre 'La llibertat com a resposta' al Centre Internacional de Premsa de Barcelona.

Escoltem Ferran Villaseñor en declaracions a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

No volem però que hi hagi una inacció d'alcalde perquè es dedica a altres coses.


Villaseñor reclama a l'alcalde que no relegui Sant Cugat a 'segon plat' i que estigui 'al peu del canó'.

Ferran Villaseñor

Demanem a Recoder que estigui al peu del canó i que Sant Cugat no sigui un segon plat.





Villaseñor ha fet aquestes declaracions després de la presentació del darrer llibre de Lluís Recoder aquest dimarts.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cuanta enveja corre per las venas socialistes !!!.Potser seria millor anar de caçera que escriure un llibre, no Sr.Villaseñor ?.Ja no saben que dir o que fer per ser noticia,demanin al seu maxim"exponent"que solucioni el problema del finançament,per ejemple !!!.

Albert. Enviat el 25/feb/09


Caram! molts politics haurien d actuar i treballar com ho fa el sr Recoder.Es un gran alcalde i un gran politic.Que mes volem.

una santcugatenca de tota la vida. Enviat el 25/feb/09


Només s'afirma una evidència: l'alcalde està més pendent del seu futur polític a nivell nacional (s'ha de posicionar abans de la caiguda del Mas) que de governar la ciutat que l'ha votat. Ens va dir a tots que no anava a les llistes al Parlament per dedicar-s'hi de ple a la ciutat. I ves per on, ha escrit un llibre i cada dos per tres està de viatge.

Civis. Enviat el 25/feb/09


Y que hacen los socialistas con la EMD ? Consentir la verguenza del ultimo pleno ? permitir los atropellos a golpe de decreto de la presidenta ? de verguenza.

Maria. Enviat el 25/feb/09


Potser seria millor que se n anés a fer de Candidat de CiU... S estimabarà a la primera de canvi, ja que governar Catalunya no és el mateix que governar la bombolla santcugatenca... per sort!

Mario. Enviat el 25/feb/09


Tots aquests que parlen de la bombolla santcugatenca hi viuen molt bé aquí, no? Corbacho i Montilla també són grans exemples del que és ser d'un municipi del que l'amic Mario en deu dir Catalunya real però que han acabat vivint a una bombolla de Catalunya com Sant Just, oi? Això del PSC no s'aguanta per enlloc...

Marc. Enviat el 25/feb/09


Ben dit Marc, el que dius és un fidel reflex de la veritat,aquests catalans del PSC són tota una garantia de les manipulacions i del maquiavelisme. I per si no en teniem prou, ara surt el Regidor d'urbanisme del Aj. de Barcelona Sr. GARCIA BRAGADO amagant el que pot de les obres del Fórum i fent tractes de favor als amics socialistes. (aquet Sr. va començar fent de secretari a l' EMD fa trenta anys, tot un carreron). Va esser el pregoner de la festa major del 2007 , a proposta com no de la Turu.Deu n'hi dó a on es pot arrivar !!!.

Albert. Enviat el 25/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.