José Domingo: 'Marxo de C's per treballar per la unitat del moviment no nacionalista a Catalunya'


Temes relacionats

Domingo marxa de Ciutadans però manté l'escó al Parlament (13/mai/09)


  • Comparteix:

José Domingo, en una foto d'arxiu

José Domingo, en una foto d'arxiu

El diputat santcugatenc José Domingo diu que ha abandonat Ciutadans (C's) perquè està en desacord amb l'existència de dos partits del moviment 'no nacionalista' a Catalunya, C's i Unión Progreso y Democràcia (UPyD). En declaracions a Cugat.cat, Domingo ha anunciat que a partir d'ara treballarà com a independent per aconseguir la unitat d'aquest espai polític, i ha aprofitat per criticar la gestió del president de Ciutadans, Albert Rivera, de qui ha dit que ha fragmentat el partit.

El desacord amb l'estratègia electoral de Ciutadans a les europees, on concorre amb la coalició Libertas, ha estat el detonant que ha precipitat la marxa de Domingo de Ciutadans. El diputat santcugatenc, però, ha explicat que el seu desacord amb el partit venia de lluny i que el problema de fons va aflorar amb la falta d'unitat d'acció entre Ciutadans i UPyD, el partit de Rosa Díez.

José Domingo

No estava d'acord amb l'existència de dos partits del moviment no nacionalista a Catalunya, C's i UPyD. És contraproduent en un espai electoral petit.



Segons Domingo, l'actual estratègia de Ciutadans s'ha allunyat de l'esperit fundacional del partit. El diputat responsabilitza el president de Ciutadans, Albert Rivera, de la pèrdua de pes de la formació.

José Domingo

La gestió d'Albert Rivera no ha estat encertada. C's ara està fracturat. Estem perdent militància i força.


Domingo ha explicat que no militarà a UPyD, almenys fins que s'acabi la legislatura, i que continuarà ocupant el seu escó al Parlament com a independent. També ha abandonat el seu càrrec de coordinador de Ciutadans a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.