Recoder: 'El boicot a Noa es desqualifica per si sol'


Temes relacionats

El CASC promou una protesta contra l'actuació de la israeliana Noa a Sant Cugat ( 7/nov/09)

Xavier Escura: 'La concentració de boicot a l'actuació de Noa serà minoritària' ( 7/nov/09)


  • Comparteix:

L'alcalde defensa la trajectòria conciliadora de la cantant israeliana Noa arran del boicot promogut per diferents col·lectius a la seva actuació al Teatre-Auditori prevista pel 26 de novembre. Lluís Recoder assegura que Noa sempre ha destacat per la seva comprensió del 'problema palestí' i afirma que els promotors del boicot 'es desqualifiquen per si sols'.

En resposta a la protesta convocada pel Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i altres entitats, Recoder ha demanat que Noa tingui a Sant Cugat la rebuda que es mereix i ha elogiat el seu perfil de lluitadora per la igualtat de les dones.

Lluís Recoder

Que facin el que vulguin però que no molestin als que volen sentir a una gran cantant que està molt vinculada a la lluita contra la violència de gènere.


L'alcalde ha afegit que Noa sempre s'ha caracteritzat per la seva actitud conciliadora amb el 'problema palestí'. Per a Lluís Recoder, el boicot a l'artista -que ja es va manifestar en l'acte de la Diada Nacional de Catalunya al Parc de la Ciutadella- 'es desqualifica per si sol'.

Lluís Recoder

El boicot a Noa durant la Diada, quan estava cantant amb una orquestra àrab com a símbol de reconciliació, es desqualifica per si sol.



El CASC i l'Associació Europea de Cooperació amb Palestina de Sant Cugat són les entitats promotores del boicot a l'actuació de Noa al Teatre-Auditori. També col·laboren en la convocatòria la Xarxa d'Enllaç amb Palestina i Boicot Preventiu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Diu l'alcalde: "cantant que està molt vinculada a la lluita contra la violència de gènere", o sigui que els bombardejos de Gaza, que Noa va recolzar no són violència? Les 1.300 víctimes eren tots terroristes, inclosos la meitat d'ells que eren DONES i nens. Tampoc ens diu res l'alcalde del seu sopar amb tot el lobby sionista de Catalunya (Rahola, Villatoro, Culla, etc.) on va lluir un pin amb la bandera d'Israel i Catalunya. El dia 26 BOICOT a Noa i al nostre alcalde sionista

No a Noa. Enviat el 10/nov/09


Com es pot ser tant INCULTA!!!!!! Hi ha perones que no mes serveixen per atacar,difamar, crear odis.... abans de encendre els mals ànims si us plau informeu-vos,i be!Així no es fomenta la PAU que tothom tant necesitem. PROU violència

una pacifista. Enviat el 10/nov/09


Totalment d\'acord amb l\'alcalde. Noa és una gran artista i una gran dona, i té tot el dret del món a tenir la seva pròpia opinió del conflicte. Ella coneix i ha fet molt més per unir i trobar solucions que la majoria de la gent que \"s\'apunta\" a aquest tipus d\'actes pseudo-reinvindicatius i que l\'unic que busquen és propaganda fàcil.

Lourdes Llorente. Enviat el 10/nov/09


Recoder "ha elogiat el seu perfil de lluitadora per la igualtat de les dones". Quina llàstima que al senyor Recoder només l'interessin alguns tipus de desigualtats, mentre que d'altres les obvia totalment. Però clar, ja sabem de quin peu calcen els de CIU (família tradicional...)

àlex. Enviat el 10/nov/09


No iré a protestar delante del Teatre Auditori,pero no me puedo quitar de la memoria las imágenes de tantas mujeres y niños víctimas de los bombardeos en Gaza, y alguien que se muestra comprensivo con esas acciones como hizo Noa en su día, no me merece demasiado respeto.Prefiero ignorarla.

Ane. Enviat el 10/nov/09


Benvinguda Noa, aquesta es la teva casa, la Iberia Jueva t'estima.

Sav. Enviat el 10/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.