Pere Macias (CiU) denuncia que el PSOE ha vetat inversions a Sant Cugat a petició del PSC


  • Comparteix:

Pere Macias / Foto: www.elsingulardigital.cat

Pere Macias / Foto: www.elsingulardigital.cat

El portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats, Pere Macias, ha denunciat que el PSC va vetar en els pressupostos generals de l'Estat les inversions a alguns dels municipis on governa CiU, com Sant Cugat. Macias ha afirmat que CiU va negociar esmenes relacionades amb la nova economia, la recerca i la innovació i que, en el tràmit final de la negociació, alguns dels municipis van ser apartats perquè 'els socialistes catalans no ho veien bé'.

Macias, a part d'esmentar la nostra ciutat, ha parlat sobretot del cas de Vilafranca del Penedès i ha afirmat que tot i que hi pugui haver 'rivalitat política', no és una bona tàctica 'bloquejar' els pressupostos i que és una 'mala' manera de fer política.

Segons Macias, el 'descrèdit' de la política es fa a base d''ineficàcia' i d''errors' polítics 'greus'. L'actuació del PSC és, per a Macias, un 'error polític greu' que crea 'desafecció'.

Pere Macias

Crec que aquest és un error polític greu per part dels socialistes.



Macias ha fet una crida al partit socialista de Vilafranca perquè 'reconsiderin' aquesta actitud 'tan negativa' amb la consigna que 'a Vilafranca ni aigua', fruit de les 'enrabiades' per haver 'perdut' el govern municipal.



  • Comparteix:

COMENTARIS

CiU només demana inversions per aquells ajuntaments on governa? Estratègia CiU: difama que algo queda. Les inversions que està fents l'Estat a Sant Cugat són històriques (CAR, Renfe, FEIL, FEESL...)

Civis. Enviat el 17/nov/09


Quina"barra" no és de rebut aquestes declaracions de el Sr Homs...CIU ha votat en contra dels pressupostos de l'Estat que aporten a Sant Cugat quasi 24.000.000 de € per el 2010.......

àlvar. Enviat el 17/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.