La consulta sobre la independència del 13-D frega els 450 vots anticipats


  • Comparteix:

Jornada de vot anticipat al Terra Dolça

Jornada de vot anticipat al Terra Dolça

Gairebé 450 santcugatencs ja han votat en la consulta popular sobre la independència de Catalunya que tindrà lloc el proper 13 de desembre. Les votacions anticipades s'han intensificat durant aquest cap de setmana, aconseguint duplicar el nombre de butlletes rebudes durant els primers quatre dies. La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació està centrada ara en l'organització de l'acte nacional de final de campanya, que tindrà lloc a la plaça d'Octavià si l'Ajuntament no cedeix un equipament municipal.

Un vot per minut. La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació ha superat els vots rebuts el cap de setmana anterior fins a fregar la frontera dels 450. L'organització de la consulta popular a la ciutat compta amb 448 vots anticipats a dues setmanes de la jornada oficial. Víctor Alexandre és el portaveu de la Plataforma.

Víctor Alexandre

Comptabilitzant el total de vots anticipats ja sumen 448. A mesura que s'acosti la data creiem que aniran creixent.


Segons Alexandre, la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació celebrarà l'acte final de campanya a la plaça d'Octavià, ja que l'Ajuntament no els ha habilitat cap equipament municipal. Tot i que l'organització ja està gestionant aquest emplaçament alternatiu a l'aire lliure, mantenen les portes obertes a la regidoria d'Esports perquè els cedeixi un espai públic.

Víctor Alexandre

No hem rebut una alternativa de l'Ajuntament per ubicar l'acte final de campanya. Hem demanat un permís per fer l'acte a la plaça d'Octavià i creiem que no hi haurà cap problema.


De moment, la Plataforma compta amb 200 voluntaris formats per a la consulta del 13 de desembre i amb la ubicació concreta de les urnes. El Club Muntanyenc Sant Cugat, la Unió Santcugatenca, el Casal del barri l'Ateneu, el mateix Ateneu i la galeria Odó Art són els espais que acolliran la consulta popular sobre la independència. Valldoreix també comptarà amb un centre a Can Cadena i Mira-sol a El Club. A més, l'organització també ha avançat que dilluns es podrien afegir altres equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.