L'EMD deixa sense efecte la targeta d'estudiant als autobusos de Valldoreix


  • Comparteix:

Sainz Tours opera els autobusos a Valldoreix

Sainz Tours opera els autobusos a Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha deixat sense efecte la targeta d'estudiant de Sant Cugat que permet viatjar en autobús de forma gratuïta als alumnes d'entre 3 i 12 anys a tota la ciutat. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, reconeix que és un greuge per als usuaris de Valldoreix però en responsabilitza l'Ajuntament, que va oferir aquest servei gratuït sense consultar-ho amb Valldoreix. Línia directa amb la presidenta de l'EMD, a Cugat tv

La targeta, creada per l'Ajuntament en resposta a les peticions de les AMPA de la ciutat, permet als alumnes de 3 a 12 anys viatjar de forma gratuïta als autobusos urbans. Els joves d'entre 13 i 18 anys, de la seva banda, paguen una tarifa reduïda de 187 euros per tot el curs.

L'EMD de Valldoreix ha deixat sense efecte aquesta targeta al seu territori, on operen els autobusos de Saiz Tour. Segons la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, la decisió s'ha d'atribuir a l'Ajuntament, que va impulsar aquest servei gratuït sense consultar-ho amb Valldoreix ni tenir en compte els costos per a l'administració valldoreixenca, tot i que només hi ha sis nens valldoreixencs amb aquesta targeta.

Montserrat Turu

L'Ajuntament va decidir donar aquest servei fent-lo extensiu a un servei públic que no gestiona, sense consultar a l'EMD.


Segons Turu, l'EMD hauria d'haver pogut intervenir en la decisió de l'Ajuntament, perquè afecta l'empresa concessionària que opera a Valldoreix, Saiz Tour. La presidenta de l'EMD espera resoldre aquesta qüestió aviat en coordinació amb el consistori.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mes mentides i xapuses per part de la Turu !!!. Es al revés de com ho expressa.Les coses som com son,no com s'expliquen.O no ?.

Alvaro. Enviat el 12/feb/10


Dudo mucho que la presidenta desconociera este acuerdo, que por cierto es anterior a su elección y por tanto no hizo ella. Debe ser por eso que no lo quiere aplicar, no vaya a ser que los pocos vecinos de Valldoreix que creen su discurso anti-Sant Cugat, reconozcan el gran error que están cometiendo. La presidenta prefiere echar la culpa a Sant Cugat antes que trabajar por los intereses de Valldoreix. Pobres de nosotros, tenemos al enemigo en casa! Hasta cuando?

david. Enviat el 12/feb/10


Com sempre el Recoder pren decisions sense consultar a la presidenta de Valldoreix, n'estem farts

joanet. Enviat el 12/feb/10


Aquestes son les polítiques d´esquerres? aquest es el model alternatiu?. Els valldoreixencs hauríem de poguer decidir entre la independencia total de Valldoreix o passar a ser un districte mes de Sant Cugat sense tota la parafernalia i despesa de la EMD.

Anna. Enviat el 13/feb/10


L'Anna tindria que preguntar als florestans si realmentg es millor ser un districte. No te ni idea Valldoreix te que ser independent de les agresions urbanistiques que CIU BEI pretenen fer. Valldoreix es natura no ciment.

florestana. Enviat el 13/feb/10


Joanet,qui es primer l'ou o la gallina ?.

Albert. Enviat el 15/feb/10


FORA L'EMD = COM A VALLDOREIXENCA NO VULL CONTINUAR PAGANT IMPOSTOS PER VIURE EN UNA CIUTAT AMB DOBLE NIVELL ADMINISTRATIU. O INDEPENDENDIA O DISTRICTE. PROU EMD!

Marta. Enviat el 15/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.