ERC diu que aquest mandat vol ser 'força de govern' a Sant Cugat


Temes relacionats

Lluís Recoder comença una ronda d'entrevistes amb totes les forces polítiques per mirar d'establir un possible pacte de govern (30/mai/03)

El candidat del PSC a les municipals demana a Recoder una bona gestió de la seva majoria (30/mai/03)


  • Comparteix:

El cap de llista d'ERC, Eduard Pomar

El cap de llista d'ERC, Eduard Pomar

Esquerra Republicana s'obre a formar equip de govern amb Convergència i Unió sempre i quan s'arribin a acords programàtics. Segons ha explicat l'alcaldable dels republicans, la intenció de la formació és ser força de govern en aquest mandat a Sant Cugat.

El cap de llista d'Esquerra Republicana està disposat a asseure's a negociar amb Lluís Recoder i posar fil a l'agulla a un possible pacte de govern sempre i quan es respectin els punts cabdals del seu programa electoral. En aquest sentit, Eduard Pomar, ha manifestat que la voluntat de la seva formació és ser, en aquest mandat, força de govern:

Eduard Pomar

ERC és una força de govern. Ens hem situat en la tercera posició i serem una peça clau a l'hora de formar govern. A Sant Cugat ERC hauria de ser present al govern de la ciutat.


Esquerra creu que els bons resultats aconseguits en aquestes eleccions municipals es consolidaran en les properes eleccions al Parlament de Catalunya i que tindran la clau de la gobernabilitat a la Generalitat.

Pomar creu que ERC tindrà un paper fonamental en la formació de molts ajuntaments el proper 14 de juny, i que Sant Cugat no en pot ser una exepció. El dirigent republicà, que ja ha mantingut algun contacte amb Lluís Recoder, espera -en aquesta ronda de contactes- acabar de perfilar les coincidències programàtiques i llimar les diferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.