El PSC i ICV-EUiA demanen una major presència de les dones al Santcugatribuna


  • Comparteix:

Ponència anterior d'un Santcugatribuna

Ponència anterior d'un Santcugatribuna

El PSC i ICV-EUiA volen impulsar una major presència de ponents femenines al Santcugatribuna. Ho proposaran al ple de dilluns amb una moció conjunta que pretén capgirar la representativitat de les dones al fòrum econòmic, que actualment és del 7%. D'altra banda, socialistes i ecosocialistes també presentaran una altra moció conjuntament amb ERC a favor d'instaurar un concurs anual de cartells amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març.

La moció de socialistes i ecosocialistes valora la transcendència del Santcugatribuna i considera que el fet que només dos dels 29 ponents que han desfilat pel fòrum siguin dones 'ens ha de fer pensar i actuar'.

La regidora del PSC, Pilar Gorina, ha dit que el fòrum ha d'incloure també la visió de la dona.

Pilar Gorina

L'objectiu és que parlin més dones en el Santcugatribuna. S'ha d'incloure la visió de la dona en el món econòmic.


El PSC i ICV-EUiA, en aquest cas conjuntament amb ERC, presentaran una altra moció al ple. Les forces d'esquerres pretenen instaurar un concurs de cartells anual per commemorar el Dia Internacional de la Dona aprofitant l'existència de l'Escola d'Art i Disseny. Ho explica Pilar Gorina.

Pilar Gorina

Pensem que pot haver-hi una col·laboració entre l'Escola d'Art i l'Ajuntament per iniciar un concurs de cartells que sigui la base de la publicitat del Dia de la Dona a la ciutat







Les dues mocions es presentaran al ple d'aquest mes que tindrà lloc aquest dilluns a les set de la tarda a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.