L'equip de govern manté que informa bé la ciutadania sobre els ajuts, tot i la petició de la resta de grups d'ampliar-la


Temes relacionats

L'equip de govern respon al PSC que informa correctament sobre bonficacions a la revista municipal (18/mar/10)

El PSC demana que s'informi millor la ciutadania de les possibles bonificacions (17/mar/10)


  • Comparteix:

Butlletí de subvencions del web de l'Ajuntament

Butlletí de subvencions del web de l'Ajuntament

L'equip de govern ha reiterat aquest dilluns que posa tots els esforços en la difusió de la informació que ofereix als ciutadans sobre subvencions i ajuts disponibles. És per això que ha rebutjat una moció del PSC que proposava ampliar la difusió d'aquest tipus d'informació. L'equip de govern assegura que compleix el '99%' del que demanava la proposta i que, per això, ha votat en contra d'un text que ha comptat amb el suport de la resta de grups municipals.

La moció, rebutjada amb els vots en contra de l'equip de govern, proposava unificar i publicar un llistat complet d'ajuts i subvencions per fer-los més accessibles a la ciutadania i a aquells grups amb dificultats especials per informar-se. És el cas de les vídues i vidus, com ha exposat el primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, en l'exposició de la proposta.

Ferran Villaseñor

Si hi ha moltes persones que tenen un dret i no el saben, el que hem de fer és anar a buscar-les.



El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, ha explicat que el consistori publicita aquesta informació per 'terra, mar i aire' i considera 'oportunista' la moció.

Jordi Puigneró

Ja no sé que més hem de fer. Presentar una moció on tot ho estem fent i el que no fem és perquè vulnera la llei de protecció de dades em sembla una mica oportunista.





La resta de grups municipals i el regidor no adscrit han mostrat la seva sorpresa per la no aprovació d'una moció que veuen 'raonable' i que consideren que només pretenia 'facilitar les coses a la ciutadania'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.