ERC demana unir esforços en la recollida de signatures per donar suport a un possible referèndum d'independència


  • Comparteix:

El 13 de desembre Sant Cugat ja va votar en una consulta no vinculant per la independència

El 13 de desembre Sant Cugat ja va votar en una consulta no vinculant per la independència

ERC s'ha mostrat satisfeta per l'admissió a tràmit aquest dilluns al Parlament de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a la convocatòria d'un referèndum social per la independència de Catalunya, una proposta que va comptar amb el suport de CiU i d'ICV. El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha estés la mà a aquestes formacions i a la resta d'organitzacions sobiranistes de la ciutat a unir esforços per la recollida de les 220.000 signatures. Grangé s'ha mostrat optimista ja que afirma que fins al moment ja han votat en les consultes populars no vinculants més de 500.000 persones.

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha qualificat la jornada de dilluns com d''històrica' ja que per primera vegada el Parlament ha admés a tràmit una iniciativa popular per convocar un referèndum oficial d'independència de Catalunya.

Grangé ha estés la mà a la resta de formacions i entitats a sumar esforços per poder aportar el major nombre de signatures que avalin la proposta.

Raül Grangé

Ens hem de felicitar. I atenent l'esperit que vam tenir amb les consultes, volem emplaçar ICV i CiU a mobilitzar-nos i a aplegar totes les signatures.


A banda de les formacions polítiques, algunes personalitats de la ciutat contribuiran a la recollida de firmes.

El 13 de desembre Sant Cugat es va sumar a l'onada de consultes populars no vinculants que preguntaven sobre la independència. 15.000 santcugatencs van votar, dels quals un 93% ho va fer a favor de la independència.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com es nota que vénen eleccions, no teniu cap credibilitat en defensa de la nostra independència i ara us voleu aprofitar de la feina feta per altres.

Joan Serrallonga. Enviat el 10/jun/10


Clar i català: La credibilitat independentista ja la te prou acreditada ERC en tota la trajectoria d´aquests darrers anys amb multitut de mocions i acción al respecte , culminades junt amb la resta d´organitzacions soberanistes i ciutadans a titol individual en l´éxit de la consulta del 13-D. La credibilitat i el creixement de l´independentisme ha de vindre per la capacitat de sumar esforços, energies i potencialitats. El cainisme i sectarisme del comentari del Sr. Serrallonga representa amb claretat el cancer del que ha patit fins ara l´independentisme i que, desitjo, que entre tots deixem ben enrera com un malson que tan sols ha beneficiat l´espanyolisme i ha constituit un dinamica suicida i antipatriotica. Destruir es massa fàcil Sr. Serrallonga. El pais demana temps de construir amb tot el que això comporta, i en aquest paisatge tant a mí com a ERC sempre ens hi trobaràn.

Raül Grangé. Enviat el 10/jun/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.