Pas endavant per ampliar l'Escola Viaró


Temes relacionats

El Viaró ampliarà les seves instal·lacions amb un centre femení, usos esportius i un institut (18/jun/10)


  • Comparteix:

Imatge de l'Escola Viaró / Font: www.panaramio.com

Imatge de l'Escola Viaró / Font: www.panaramio.com

El ple ha aprovat de forma inicial els Plans Especials d'ordenació i concreció d'ús de l'equipament de l'Escola Viaró als sectors Est i Oest. El tràmit urbanístic rebaixa el sostre edificable de les dues parcel·les on està ubicat el centre passant dels 153.000 metres quadrats actuals als 120.000, i permetrà les noves construccions previstes a l'escola. El Viaró podria ampliar les seves instal·lacions amb un centre femení, infraestructures esportives, reformes a l'escola bressol, la creació d'un institut i l'oferta d'estudis universitaris.

L'Escola Viaró és la finca d'equipaments més gran de la ciutat. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que les reformes que estan previstes són una ampliació dels usos educatius que ja ofereix. Conesa ha destacat en què consisteix l'aprovació inicial dels Plans Especials d'ordenació i concreció d'ús de l'equipament

Mercè Conesa

Al sector Est aprovaríem un coeficient del 0,8% d'edificabilitat, i a l'altre sector el dotaríem del 0,25% d'edificabilitat.


Les aprovacions inicials dels Plans Especials d'ordenació i concreció d'ús de l'equipament de l'Escola Viaró als sectors Est i Oest han estat aprovats per unanimitat.

El PSC ha demant que es faci un control i un seguiment de les mesures de mobilitat de la zona ja que considera que, juntament amb la construcció del futur l'EsportParc Internacional de Catalunya, a tocar de l'Escola Viaró, es densificarà el trànsit a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.