El govern municipal arranjarà els accessos de l'escola la Floresta


  • Comparteix:

L'equip de govern millorarà els accessos a l'escola La Floresta

L'equip de govern millorarà els accessos a l'escola La Floresta

L'equip de govern ha decidit arranjar els accessos de l'escola la Floresta, després de les reiterades peticions de l'AMPA del centre i l'oposició. Un cop la zona estigui en condicions, el Consell Comarcal retirarà, finalment, el servei d'autobús per a aquelles famílies que viuen a menys d'un quilòmetre del centre i que ara encara manté pel mal estat dels accessos de l'escola.

L'equip de govern ha explicat que estan preparant un arranjament per aquesta zona de la Floresta, que consistirà en la pavimentació dels accessos de l'escola del districte, així com de l'aparcament del centre educatiu. La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que també es canviarà i millorarà la senyalització de l'indret.

Paraira ho ha dit durant el ple municipal com a resposta a una moció presentada per l'oposició, tret del PP, que finalment, ha quedat sobre la taula.

Cristina Paraira

Estem parlant d'un arranjament. Es faria una priorització de trànsit a la carretera de Vallvidrera a través de noves senyalitzacions.




Durant la sessió plenària, ha intervingut una representant de l'AMPA de l'escola. Marga Forné ha recordat la perillositat de la zona.

Marga Forné

Parlem de l'accés però el que està en joc és la seva educació. Ens volen treure la parada perquè està a menys d'un quilòmetre de l'escola però ara per ara és perillós anar-hi caminant.




D'altra banda, també ha quedat sobre la taula una moció d'ERC que demanava la millora del manteniment de l'espai públic del districte. Els republicans han retirat la moció després que la regidora de Serveis Urbans hagi repassat una per una les inversions que s'han fet a la Floresta i que l'equip de govern s'hagi compromés a concretar més actuacions en aquest sentit al districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.