Reagrupament Sant Cugat decidirà en una propera assemblea si concorre a les eleccions municipals


  • Comparteix:

Amb 39.922 vots, un 1'28% del total, Reagrupament va quedar fora del Parlament

Amb 39.922 vots, un 1'28% del total, Reagrupament va quedar fora del Parlament

Reagrupament Sant Cugat està a l'espera de l'assemblea que se celebrarà en breu al municipi per tal de decidir si es presenta a les properes eleccions municipals. Així ho ha confirmat a Cugat.cat el coordinador del Vallès Occidental Sud, Lluís Tarrés, després de la reunió de la Junta Directiva Nacional celebrada aquest dissabte a Vic.

A nivell nacional la Junta Directiva ha decidit donar continuïtat al projecte polític amb Joan Carretero al capdavant. La decisió s'ha pres per unanimitat amb candidats de les passades eleccions al Parlament i responsables de la campanya. La trobada també ha servit per determinar el full de ruta a seguir fins a la propera assemblea de Reagrupament.

Pel que fa a les eleccions municipals, el coordinador del Vallès Occidental Sud de l'entitat, Lluís Tarrés, ha confirmat a Cugat.cat que l'associació donarà suport i cobertura política a tots els ens locals que vulguin presentar les seves candidatures el maig vinent. Reagrupament Sant Cugat haurà d'esperar fins l'assemblea que se celebrarà en breu per determinar si es presenta o no a les eleccions.

Lluís Tarrés

Reagrupament és un partit nacional, no ens presentem a les municipals. Si els ens locals volen presentar-se tindran el suport de la junta.


Tarrés també ha desmentit els rumors que apuntaven a una possible adhesió a altres projectes polítics com Solidaritat Catalana. Pel coordinador territorial, aquestes són dues opcions diferenciades. L'associació espera ara la propera assemblea, que tindrà lloc a principis de la primavera, per tal de portar a terme els 'canvis estratègics' que els permetin fer front a 'possibles errors'.

Lluís Tarrés

A l'assemblea es decidiran els canvis estratègics pel canvi de situació i per afrontar els errors, especialment en el tema de la comunicació.





De moment Reagrupament continuarà el seu projecte polític amb els tres eixos claus del seu programa, la independència, la regeneració democràtica i política, i el treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.