Els canvis en les activitats esportives de l'OMET provoca queixes d'usuaris i oposició


  • Comparteix:

L'Ajuntament assegura que tothom podrà fer les seves activitats.

L'Ajuntament assegura que tothom podrà fer les seves activitats.

El ple d'aquest mes de setembre ha escenificat les protestes pel canvi d'ubicació i de preus en les activitats esportives que fins ara es feien a l'OMET. Mentre que PSC i ICV asseguren que l'entrada en funcionament del nou Fitness comportarà un augment de les quotes, l'equip de govern ha negat que el nombre d'activitats hagi baixat i anunciat que els usuaris rebran una carta amb l'actualització dels preus públics del recinte.

La posada en marxa, a l'octubre, del nou pavelló de la Rambla del Celler ha comportat la remodelació de l'oferta que fins ara feia l'Oficina d'Esports per a Tothom. Una oferta que ara englobarà el nou fitness, el Parc Central i les zones esportius dels districtes.

Al mes de juliol, l'Ajuntament va enviar una carta a tots els usuaris notificant-los les novetats de l'oferta de l'OMET. El PSC ha comentat que aquesta informació no era completa i que, a més, comunicava un sensible augment de la matrícula i les quotes. Escoltem la regidora Neus Sotomayor:

Neus Sotomayor

A la carta que han rebut els usuaris consta que la quota que hauran de pagar és més alta


Des de l'equip de govern, el regidor d'Esports, Xavi Cortés, ha assegurat que l'obertura del fitness significarà una ampliació de les activitats esportives. Pel que fa a les noves tarifes de l'oferta, Cortés ha llençat un missatge de tranquilitat als usuaris:

Xavi Cortés

Que estiguin tranquils els usuaris perquè rebran tota la informació dels preus


A més, Cortés ha remarcat que l'oferta que fins ara havia al Parc Central es mantindrà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.