Fortuny deixa l'Ajuntament per ser la directora general de l'Institut d'Assistència i Serveis Socials


  • Comparteix:

Fortuny, nova directora general de l'ICASS

Fortuny, nova directora general de l'ICASS

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, serà la nova directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS). Fortuny deixarà l'acta de regidora a l'Ajuntament de la nostra ciutat. La responsable de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, assumirà, fins a finals del mandat, les funcions de Fortuny, que incloïen l'habitatge públic a part dels serveis socials.

La nova directora de l'ICASS, Carmela Fortuny, ha dit que el nomenament suposa una oportunitat per tirar endavant els projectes de serveis socials que s'ha marcat en la seva trajectòria professional.

Carmela Fortuny

Significa un elevat grau de responsabilitat. El rebo amb il·lusió perquè podré continuar les meves tasques de Serveis Socials al nou govern.



Fortuny considera que la feina feta des de la regidoria de Serveis Socials a Sant Cugat durant aquest mandat és molt bona i que les polítiques socials sempre han estat una prioritat. Tot i això, encara queden tasques pendents per resoldre en aquesta àrea.

Carmela Fortuny

Les polítiques socials sempre han estat una prioritat. Ens queden aspectes molt concrets per consolidar.





Amb la marxa de Fortuny, Àngel Foix entrarà a l'Ajuntament com a regidor per ocupar l'acta que fins ara tenia la tinenta d'alcalde.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.