Mercè Conesa: 'No hi ha falta de lideratge; el nou equip de govern està capacitat'


Temes relacionats

Calderon (ICV-EUiA): 'Si fos possible demanaríem eleccions municipals anticipades' (26/gen/11)


  • Comparteix:

Mercè Conesa, durant l'entrevista a Cugat tv

Mercè Conesa, durant l'entrevista a Cugat tv

L'alcaldessa, Mercè Conesa, creu que ICV-EUiA 's'equivoca' quan acusa el govern local de 'provisionalitat' i 'falta de lideratge' després de la reorganització del cartipàs municipal. Conesa assegura que 'no és així', ja que el nou equip està totalment 'capacitat', i justifica la marxa de regidors dient que l'Ajuntament és com un 'planter' que aporta persones amb experiència a la Generalitat. Mira el 'Línia directa amb l'alcaldessa' a Cugat tv

ICV-EUiA creu que la reorganització del cartipàs, fruit del pas a la Generalitat de diversos càrrecs municipals, deixa l'actual govern en una situació de 'provisionalitat' que, segons els ecosocialistes, situa Sant Cugat en un estat de 'paràlisi'. Mercè Conesa ho ha negat i ha dit que ICV-EUiA coneix les capacitats del nou equip de govern.

Mercè Conesa

Crec que no és així. Sincerament s'equivoquen. ICV coneix les capacitats del nou govern .


L'alcaldessa ha desmentit que hi hagi 'una manca de lideratge', tal com denunciaven els ecosocialistes, i ha posat com a exemples la reorientació social de les polítiques d'habitatge i l'elecció d'un director d'obres per als districtes.

Mercè Conesa

Puc desmentir que hi hagi manca de lideratge. Si n'hi hagués, no tindríem clares algunes posicions, com el traspàs d'habitatge a les polítiques socials.



Durant el programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat tv, Conesa ha explicat que el consistori ha estat la institució més important de Catalunya on CiU ha governat els últims anys i on s'ha 'forjat gent amb experiència'. En aquest sentit, creu normal que ara els antics regidors formin part del govern, fet que considera positiu perquè permetrà a la ciutat tenir bones relacions amb l'executiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.