ERC comença a moure la militància de cara a les eleccions municipals


Temes relacionats

Principi d'acord ERC-Reagrupament per concórrer conjuntament a les eleccions (26/gen/11)

ERC perd 11 escons al Parlament i reconeix la seva derrota (29/nov/10)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Andreu Freixes, Mireia Ingla i Carles Bassaganya

D'esquerra a dreta, Andreu Freixes, Mireia Ingla i Carles Bassaganya

ERC ha començat a mobilitzar els seus militants. La secció local ha organitzat un sopar amb una cinquantena de militants per donar a conèixer les línies estratègiques que seguiran durant la campanya electoral. L'objectiu és fer palesa la seva proximitat al territori per esquivar els efectes dels resultats de la formació en les darreres eleccions catalanes. Durant el mes vinent, ERC haurà de ratificar la seva coalició amb Reagrupament, que pretén sumar esforços per a les municipals, i decidir la seva proposta per al govern de Valldoreix.

El sopar ha tingut lloc aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix, un territori on la formació encara ha de decidir la seva proposta política i els representants. Així ho ha explicat l'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla.

Mireia Ingla

Tenia entès que Montserrat Turu no es presentava i repecte a Joan Gaya és un acord amb altres partits i encara no hi ha res decidit.



La trobada de militants ha servit per començar a encarar la campanya electoral de la formació. El secretari d'organització d'ERC, Carles Bassaganya, ha avançat que l'objectiu és sumar esforços amb altres formacions.

Carles Bassaganya

Des de les eleccions al Parlament que vam perdre suport les eleccions municipals prenen importàcia. ERC passa a ser pal de paller per sumar esforços.






L'assemblea d'ERC ha de ratificar la proposta de coalició amb Reagrupament a principis del mes vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.