Ramon Puigneró substitueix Toni Ramon com a president de les JERC


  • Comparteix:

Ramon Puigneró és el nou president de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Cugat. Puigneró substitueix en el càrrec Toni Ramon, que se centrarà en la seva feina com a tinent d'alcalde de Joventut a l'ajuntament. Es dóna la circumstància que el seu germà és el president d'unes altres joventuts, en aquests cas, les de Convergència Democràtica.

L'elecció de Ramon Puigneró s'ha produït a la darrera reunió de la branca juvenil del partit republicà. El nou president explica que quan calgui les JERC seran crítiques amb les polítiques de l'Ajuntament, tot i que Esquerra Republicana formi part, ara, del Consistori.

Ramon Puigneró

Quan calgui, serem crítics amb l'Ajuntament


Segons Puigneró, el càrrec de president de les joventuts republicanes a Sant Cugat és simbòlic ja que la branca juvenil funciona amb un sistema assembleari. Ramon Puigneró també ha explicat que la darrera reunió també va servir per redistribuir les feines entre els militants.

Ramon Puigneró

Hem aprofitat l'última reunió per redistribuir les feines entre els militants


Les JERC celebraran una roda de premsa la propera setmana per presentar públicament Ramon Puigneró com a cap juvenil de la formació independentista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.