Villaseñor (PSC) prefereix Chacón o Rubalcaba a Bono


  • Comparteix:

El primer secretari de la formació local socialista, Ferran Villaseñor

El primer secretari de la formació local socialista, Ferran Villaseñor

El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Ferran Villaseñor, es decanta per Alfredo Pérez Rubalcaba o Carme Chacón, abans que José Bono per succeir Zapatero. Tot i això, Villaseñor prefereix que es postulin les candidatures a les primàries abans d'opinar i ha afegit que el seu candidat ha de ser d'esquerres i amb visió federalista. El també alcaldable socialista ha fet un balanç positiu de la primera legislatura de Zapatero i ha afegit que la segona ha estat condicionada per la crisi econòmica.

El primer secretari de la secció local socialista s'ha mostrat a favor de les eleccions primàries del PSOE i ha descartat posicionar-se clarament per un candidat abans que es perfilin oficialment les candidatures. Això sí, Villaseñor ha explicat les característiques que hauria de tenir un candidat per donar-li suport en una entrevista a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

Influirà que sigui un candidat de perfil d'esquerres i federalista. A mi m'agrada més Rubalcaba o Chacón que Bono.


Villaseñor ha fet un balanç de les dues legislatures de Zapatero i ha dit de la primera que ha estat una recuperació de drets socials i drets civils. També ha remarcat que l'Estatut no hauria estat possible amb un govern del PP.

Ferran Villaseñor

Podríem dividir el mandat en dues etapes: una marcada per una legislació en drets civils i socials i una altra marcada per una crisi econòmica.



Ferran Villaseñor també està d'acord amb les paraules del primer secretari del PSC, José Montilla, que va apostar per deixar el debat per la successió de Zapatero per després de les eleccions municipals. Villaseñor ha afegit que no creu que la situació al PSOE afecti l'electorat que acudirà a les urnes el 22 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.