ICV-EA proposa crear un consell municipal de comunicació


  • Comparteix:

Xavier Boix, president d'ICV-EA.

Xavier Boix, president d'ICV-EA.

ICV-EA proposarà al proper ple municipal la creació d'un consell municipal de comunicació que garanteixi l'ús que l'administració fa dels mitjans públics. Aquest consell estaria integrat per representant polítics, veïnals i dels propis mitjans, i es renovaria cada quatre anys.

El grup local ecosocialista considera que la comunicació és un element bàsic per acostar l'administració i les seves actuacions als ciutadans, però que sovint les administracions fan un mal ús dels mitjans de comunicació públics,
És per això que aquesta formació defensa la creació d'un consell municipal de comunicació integrat
pels partits polítics, diferents representants socials i dels propis mitjans locals, i que estaria presidit per una persona escollida pel propi consell.
EL president d'ICV, Xavi Boix, explica els objectius d'aquesta proposta.

Xavier Boix

Aquest consell, durant 4 seria el que marcaria les línies de treball dels mitjans de comunicació depenents de l'Ajuntament i donaria comptes a organismes superiors.


Aquest consell hauria de renovar-se cada 4 anys, independentment del partit que governi la ciutat. La proposta d'Iniciativa és que entri en funcionament el juliol del 2005.

D'altra banda, ICV també presentarà una altra moció al ple en contra de cedir les dades del padró municipal al Ministeri de l'Interior com preveu l'actual llei d'estrangeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.