Francesc Homs destaca el paper econòmic que ha de jugar Sant Cugat durant un esmorzar de CIU


  • Comparteix:

Francesc Homs durant l'esmorzar al Mesón.

Francesc Homs durant l'esmorzar al Mesón.

El número quatre a la llistes al Parlament per part de CIU i conseller d'Economia, Francesc Homs, ha destacat que Sant Cugat ha de jugar un paper clau en el futur desenvolupament de l'eix del coneixement que envolta l'autopista A-7. Homs ha fet aquestes declaracions durant l'esmorzar organitzat per la federació nacionalista amb una quarantena de persones de la ciutat per escoltar les inquietuds i propostes dels santcugatencs.

Una cinquantena de santcugatencs de tots els àmbits han esmorzat amb Francesc Homs per conèixer les propostes de la federació nacionalista de cara a les eleccions de 16 de novembre. El també conseller d'Economia ha destacat que Sant Cugat està el bell mig de la corona que engloba els dos Vallès i el Baix Llobregat, de manera que la ciutat pot jugar un paper clau en la futura implantació de nous serveis i empreses en aquesta zona:

Francesc Homs

En 10 anys s'implantaran noves empreses i serveis i sant Cugat pot exercir el paper de racionalització.


Segons Homs, en les propers 10 anys ha de reeixir l'anomenat 'Med-Arc Catalonia', un projecte que pretén crear un corredor mediterrani del coneixement en el recorregut de la carretera B-30 que integri empreses i centres de investigació de base tecnològica. En aquest sentit, Homs ha anunciat que Sant Cugat ha de poder orientar les seves línies mestres:

Francesc Homs

Sant Cugat pot orientar les polítiques en aquest sentit que ha de pendre el govern de la Generalitat i el govern local.


La visita d'Homs forma part dels actes de campanya de Convergència i Unió que avui portarà també Jordi Pujol a Can magí i en els propers dies, Duran i Lleida i Felip Puig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.