La direcció nacional d'ERC dóna per tancada la crisi interna de la secció local


  • Comparteix:

Massanés, Joan Ridao i Sara Bertran a la Casa de Cultura.

Massanés, Joan Ridao i Sara Bertran a la Casa de Cultura.

El diputat d'ERC, Joan Ridao, considera que l'episodi de discrepàncies al sí d'ERC de Sant Cugat ja ha quedat superat i que la nova direcció està plenament legitimada ja que compta amb el suport del 90 per cent de l'assamblea de militants. Per a Ridao, la creació d'un nou grup d'opinió a mans dels militants descontents només respon al fet que les persones que han queat relegades de les seves antigues responsabilitats no volen acceptar la situació actual.

Les desavinences dins el grup local d'ERC no semblen preocupar el diputat comarcal, Joan Ridao, que considera que la situació ja ha quedat tancada i que ara cal mirar endavant i treballar per la comtesa electoral. Segons Ridao, la nova direcció local compta amb el suport de la majoria de l'assamblea així com de la formació a nivell comarcal i nacional.

Joan Ridao

Aquest episodi ha quedat tancat amb una assamblea on es va escollir una nova direcció local.


En relació a la creació d'un nou grup d'opinió per part dels militants dimissionaris d'ERC, Ridao ha assegurat que això són només les últimes cuejades i que respon al fet que aquestes persones no volen acceptar la situació actual.

Joan Ridao

Això són els últims estertors, i no és la primera vegada que passa que les persones que queden rellevades de les seves responsabilitats reaccionen no accpetant-ho de bon grat.


Tot i que aquests canvis i discrepàncies s'han produit enmig de la campanya electoral, el diputat republicà ha assegurat que això no té per què tenir repercussions en els resultats electorals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.