La secció local d'UDC renova l'executiva avui


Temes relacionats

UDC presenta un audiovisual pioner sobre la història del partit (10/oct/11)

La secció intercomarcal d'UDC elegeix candidats per a les eleccions espanyoles (30/set/11)


  • Comparteix:

Cristina Paraira, actual presidenta d'UDC a Sant Cugat

Cristina Paraira, actual presidenta d'UDC a Sant Cugat

L'assemblea local d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) es reuneix aquest dilluns per renovar l'executiva, presidida actualment per Cristina Paraira. Seguint amb els estatuts del partit, en aquesta reunió es decidiran els nous càrrecs i els representants que assistiran al congrés nacional del partit, que tindrà lloc al maig. Paraira ha expressat el desig de continuar al capdavant de la formació.

La secció local d'UDC, encapçalada actualment per Cristina Paraira, renova aquest dilluns l'executiva del partit. L'actual presidenta ha mostrat la seva disposició a seguir ocupant aquest càrrec, al qual no s'ha presentat cap altre candidat.

Cristina Paraira

Una vegada l'assemblea s'acaba, el nou executiu elegeix el president, el vicepresident i altres càrrecs interns. Jo em torno a presentar a la presidència local.




Paraira també ha recordat els objectius generals del partit, però ha assegurat que es concretaran quan es constitueixi la nova executiva.

Cristina Paraira

Tenim quatre objectius: la implantació del partit a nivell local, fomentar la participació dels militants, donar formació i informació.





La reunió servirà per elegir els 15 representants que, juntament amb els quatre nats del partit, assistiran al congrés nacional d'UDC que se celebrarà a mitjans de maig a Sitges, sumant així una representació de gairebé d'una vintena de santcugatencs. L'assemblea té lloc aquest dilluns a les vuit del vespre al local del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.