ICV-EUiA reclama un pacte de ciutat per garantir la sostenibilitat de les escoles bressol


Temes relacionats

La protecció de Torre Negra avança amb reticències del PSC, ICV i CUP al traçat de la Ronda Sud (22/mai/12)

ICV-EUiA defensa el treball conjunt de les forces d'esquerra de Sant Cugat ( 4/mai/12)

ICV-EUiA demana un esforç més al consistori en polítiques socials i ocupació (21/mar/12)

ICV-EUiA critica la 'incoherència' de CiU en relació amb l'hospital Vicente Ferrer ( 1/mar/12)

ICV-EUiA, contrària a compensar els propietaris de Can Busquets ( 1/feb/12)


  • Comparteix:

Joan Calderon i Roser Casamitjana a la roda de premsa d'aquest dimecres

Joan Calderon i Roser Casamitjana a la roda de premsa d'aquest dimecres

ICV-EUiA proposa establir un pacte de ciutat que garanteixi la qualitat de les escoles bressol on estiguin representats tots els agents educatius i polítics. Després de fer un balanç del primer any del grup municipal en aquest mandat, la formació demana a l'equip de govern que estableixi diàleg amb els col·lectius que pateixen les retallades. Els ecosocialistes han valorat que nou de les 21 de les mocions que han presentat s'hagin convertit en institucionals.

Quan fa gairebé un any que es va constituir el nou ple, la copresidenta i regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, ha alertat que Sant Cugat necessita fer front de forma urgent a les retallades que afecten els col·lectius i els serveis municipals. En concret, Casamitjana ha proposat fer un pacte de ciutat per assegurar la sostenibilitat de les escoles bressol.

Roser Casamitjana

Cal fer un gran pacte de ciutat entre partits, sindicats, les AMPA i les direccions de les escoles per garantir el manteniment del servei públic de les escoles bressol.


De la seva banda, el portaveu municipal d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha criticat que l'equip de govern s'hagi oblidat de l'actitud de diàleg i consens 'que va prometre en l'inici de mandat'. A més, segons els ecosocialistes, en un context de crisi econòmica l'equip de govern hauria de 'tenir cintura política per dialogar amb la ciutadania que es mobilitza en contra de les tisorades'. Calderon ha lamentat que l'equip de govern no apliqui cap actitud en contra de les retallades.

Joan Calderon

La ciutat no es pot permetre que hi hagi més de 200 famílies que necessitin l'ajuda de Càritas. Alguna cosa cal fer.




La formació insisteix que hi ha una alternativa al govern de CiU que passa per l'acord entre els tres partits d'esquerres amb representació al consistori, PSC, ICV-EUiA i CUP. Segons els ecosocialistes, aquestes formacions tenen més punts que els uneixen que no pas que els separin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.