El PSC de Sant Cugat veu amb bons ulls el corrent intern Avacem!


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea / Font: ACN

Moment de l'assemblea / Font: ACN

El PSC de Sant Cugat aplaudeix l'aparició del corrent intern socialista Avancem!, que promou la renovació de l'esquerra nacional i l'obertura dels socialistes cap als moviments socials. El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, considera que aquest moviment va en la línia que la formació va marcar al congrés celebrat a finals de l'any passat i que ve a sumar en el procés de recuperació del PSC.

Avancem! està impulsat per líders socialistes com Joan Ignasi Elena, independents i persones properes a altres formacions. Avancem! es presenta com un moviment que proposa la renovació del partit, en particular, i de l'esquerra catalana, en general. Aquesta renovació passa, entre d'altres qüestions, per la creació de ponts entre els moviments veïnals i socials que permetin renovar els dirigents i el discurs del progressisme. El corrent pren com a referent el procés que ha seguit el Partit Socialista francés fins a portar a François Hollande a l'Elisi.

El portaveu dels socialistes a la ciutat, Ferran Villaseñor, considera un pas més l'aparició d'aquest grup i en destaca, tot i no ser-ne membre, la voluntat de renovació i considera que és un fet positiu que ajudarà el PSC a recuperar la seva presència i utilitat.

Ferran Villaseñor

Els sondejos diuen que no hem recuperat la utilitat ni la representació. Avancem! és un pas positiu més en aquest camí.


Avancem! s'ha constituït aquest dissabte en una assemblea celebrada a Sant Feliu de Codines i ha comptat amb la presència del portaveu santcugatenc i membres d'altres formacions polítiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.