El PP defensarà al ple l'ensenyament que separa alumnes per sexe


  • Comparteix:

Jordi Carreras, en imatge d'arxiu

Jordi Carreras, en imatge d'arxiu

El PP presentarà una moció al ple de setembre en defensa de les escoles que separen l'alumnat per raó de sexe. Amb aquest text, els populars volen protegir 'el dret dels pares a escollir l'educació que vulguin, sigui mixta o diferenciada' i estudiar la possibilitat d'introduir aquest model al sistema públic.

La moció del PP arriba al ple després que dues sentències del Tribunal Suprem (TS) s'oposessin a subvencionar centres que separen els estudiants per raó de sexe, tot i que el departament d'Ensenyament garanteix els concerts a aquestes escoles fins d'aquí a dos anys. En aquest sentit, el portaveu del PP, Jordi Carreras, assegura que hi ha moltes raons per garantir el dret d'elecció dels pares i que l'educació d'aquests centres no suposa cap mena de discriminació per raó de sexe.

Jordi Carreras

No existeix aquesta discriminació. Respectem la resolució de Tribunal Suprem, però convé una modificació legislativa que deixi clar que no es produeix cap discriminació.


El portaveu del PP ha remarcat que aquests centres estan molt més acceptats a països com el EUA, el Japó i Austràlia, i que, en línies generals, obtenen millors resultats en l'alumnat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ahir toros a TV1, avui separació de sexes, per a quan algú sota 'palio'? Retrògrads!!!

josep_m soler alqrud. Enviat el 6/set/12


Potser hi ha algun problema tècnic, perqué no puc llegir els comentaris, i em sembla que tampoc una part de la notícia...

Josemaría Carreras Guixé. Enviat el 6/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.