El projecte de pressupost del 2013, en audiència pública dilluns vinent


  • Comparteix:

Moment del ple municipal d'aquest juny

Moment del ple municipal d'aquest juny

Els pressupostos del 2013 es presentaran dilluns de la setmana vinent en audiència pública a la sala de plens de l'Ajuntament a les sis de la tarda. La presentació anirà a càrrec del tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, que donarà a conèixer les línies generals del pressupost i recollirà les propostes i aportacions dels santcugatencs.

El projecte de pressupost per a l'any vinent es donarà a conèixer a la ciutadania en una audiència pública on es reuniran amb representants de l'Ajuntament com el tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, i el regidor de Presidència, Relacions Institucionals i Participació Ciutadana, Francesc Carol.

En el cas dels projectes de pressupost i d'ordenances fiscals, l'audiència pública és obligatòria i té lloc, com a mínim, 15 dies abans de la seva aprovació pel ple municipal. La primera audiència pública que s'ha fet a la ciutat va ser ara fa un any en la presentació del pressupost per al 2012, després de ser aprovada el febrer del 2011 al Reglament Orgànic Municipal (ROM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.