El PSC vol acordar els pressupostos amb el govern amb 22 propostes


  • Comparteix:

Roda de premsa del PSC

Roda de premsa del PSC

El PSC presentarà 22 propostes de negociació als pressupostos del 2013 per buscar un acord amb l'equip de govern sense apostar per idees 'maximalistes'. Incrementar impostos, com l'IBI industrial, o reduir despeses, com la propaganda i els càrrecs directius de l'Ajuntament, són algunes propostes que faran a l'equip de govern. El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, considera, però, que el govern local ha de presentar diferents alternatives de pressupost, tenint en compte que les transferències d'altres administracions, com la de l'estat i la Generalitat, poden no arribar.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, vol negociar amb el govern les inversions, així com mantenir els llocs de treballs públics, i aplicar la tarifació social a centres educatius com l'escola de Música Municipal Victòria dels Àngels.

Ferran Villaseñor

Les propostes aniran en la línia de negociació de les inversions, manteniment dels llocs de treball públics, aplicació de tarifació social a l'escola de música i d'art i escoles bressol...


Tot i aquestes propostes, que el PSC presentarà divendres en una reunió prevista entre govern i oposició, els socialistes creuen que el pressupost actual és 'orientatiu' i és per això que Villaseñor considera que s'ha de tenir 'pla A, B, C i D' que contempli un escenari diferent, tenint en compte la situació de crisi actual.

Ferran Villaseñor

El pressupost que s'aprovi sabem, no que serà paper mullat, però sí que serà orientatiu. És molt possible que s'hagi de canviar. Necessitem plans A, B , C i D.


A més, el PSC aposta perquè de cara a un futur el pressupost estigui territorialitzat. Els socialistes creuen que cada districte i barri ha de saber què es gasta en cada territori, més enllà de les partides de lliure disposició que ja tenen.

El PSC local ha criticat d'altra banda que les partides de solidaritat i cooperació del pressupost del 2011 no s'han exhaurit encara i reclamen explicacions per saber la despesa que hi ha hagut en aquestes àrees des del 2010 fins l'actualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.