L'equip de govern presenta la liquidació del pressupost de l'any passat


Temes relacionats

L'Ajuntament tanca el 2012 en verd i amb menys endeutament (13/mar/13)


  • Comparteix:

El pressupost liquidat es presenta al ple

El pressupost liquidat es presenta al ple

L'equip de govern porta al ple d'aquest dilluns la liquidació dels comptes municipals de 2012 que presenten un estalvi net de 4'1 milions d'euros i un endeutament del 67%. Segons l'àrea d'Economia, els números positius es deuen a la reducció de l'execució d'algunes partides com Alcaldia i Seguretat Ciutadana, que han completat el seu pressupost en un 73'5 i un 76'5%, respectivament. L'àrea que menys s'ha reajustat ha estat la de Serveis a les Persones, que s'ha executat un 92'5%.

El consistori dóna per tancat el pressupost del 2012 amb una liquidació que posa sobre la taula un romanent de 44.900 euros i una ràtio d'endeutament del 67%, inferior al 75% de límit que marca la llei, i amb una reducció de l'endeutament viu de set milions d'euros. Aquestes són les xifres que l'equip de govern va donar a conèixer en roda de premsa i que aquest dilluns es presenten a dació de compte al ple d'avui.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, presentava dimarts de la setmana passada la recepta santcugatenca per assolir una 'photo-finish' en positiu per liquidar els comptes de l'any passat: menor execució selectiva del pressupost per equilibrar els comptes a la disponibilitat real de la tresoreria.

Carles Brugarolas

L'esforç permet un resultat: un superàvit obligat per compensar els dèficits de tresoreria, que així queda en equilibri.


Alcaldia i Seguretat Ciutadana no han executat la totalitat de les seves partides que han assolit un 73'5 i un 76'5%, respectivament, de les previsions inicials. D'altra banda, Serveis a les Persones ha executat un 92'5%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.