L'EMD dóna llum verda a la subvenció de la Generalitat per a l'Escola de Música


  • Comparteix:

Moment de la votació / Font: Premsa EMD

Moment de la votació / Font: Premsa EMD

L'EMD de Valldoreix ha aprovat per unanimitat acceptar la subvenció de la Generalitat destinada a l'Escola de Música del territori. Es tracta d'una partida de 41.680 euros, corresponent al curs 2011-2012 i que suposa un 230 euros per alumne i any en el tram d'estudiants de quatre a 18 anys. Totes les formacions amb presència a la junta de veïns del territori han votat a favor d'aquesta acceptació.

El vocal d'Economia de l'EMD, Xavier Gavaldà, ha explicat a Cugat.cat que temien que aquesta ajuda desaparegués, ja que l'aportació ha anat disminuint en els darrers anys.

Xavier Gavaldà

Això suposa acceptar una subvenció de la Generalitat. Teníem por, ens havien arribat notícies que l'aportació podia ser zero.


La votació ha tingut lloc aquest dimecres al matí i ha rebut la unanimitat de totes les forces amb representació al govern de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.