Un sindicat de Mossos carrega contra un regidor de la CUP per criticar la BRIMO


Temes relacionats

Carta de rèplica al regidor de la CUP Ignasi Bea ( 8/mai/13)

Abans eren persones, ara són de la BRIMO ( 3/mai/13)


  • Comparteix:

Web de la Uspac

Web de la Uspac

La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (Uspac) carrega contra el regidor de la CUP Ignasi Bea arran de l'article que va publicar sobre la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra (BRIMO) a Cugat.cat. En una carta, la Uspac recomana a Bea 'pensar una mica abans d'escriure' després que en el text critiqués l'actuació dels antiavalots en una manifestació alternativa de l'1 de maig.

En una columna titulada 'Abans eren persones, ara són de la BRIMO', Bea escrivia que, malgrat no poder afirmar-ho amb certesa, 'els antiavalots [de la manifestació] presentaven tots els símptomes associats al consum de cocaïna'. Una frase a la qual el sindicat ha respost recordant que els agents de policia passen sovint controls antidroga per assegurar que cap membre prengui substàncies estupefaents.

De fet, la Uspac insinua que potser eren els manifestants que van trencar mobiliari urbà els que anaven drogats i que el regidor s'ho hauria mirat 'amb carinyo' perquè 'possiblement' eren votants de la CUP.

El sindicat afegeix que Bea devia ser 'el raret de la classe'. que 'això li devia suposar un trauma infantil que no ha superat' i que això fa que s'hagi convertit en 'un anti-sistema encobert'. També asseguren que el somni de Bea és 'repartir floretes i viure en una comuna on no treballa ningú però qua alhora a ningú no li falta de res'.

La Uspac ha fet arribar la resposta a Cugat.cat després que, segons la seva versió, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, no sortís en defensa del cos policial.

Columna d'Ignasi Bea (CUP): 'Abans eren persones, ara són de la BRIMO

Carta de rèplica del sindicat USPAC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.