EL PSC diu que ICV ha pecat 'd'ingenuïtat' donant el seu vot a la subhasta de Can Matas


  • Comparteix:

Els socialistes diuen que ja havien alertat a ICV.

Els socialistes diuen que ja havien alertat a ICV.

El PSC ha acusat Iniciativa per Catalunya Verds de pecar d'ingenuïtat política quan van donar el seu vot afirmatiu a la venda dels terrenys de Can Matas. Els socialistes diuen que ja van alertar a Iniciativa del perill que l'equip de govern destinés els diners de la subhasta a d'altres usos no pactats. De tota manera s'han afegit a les crítiques dels ecosocialistes dient que la partida dedicada a inversions en els Pressupostos es gasta en despesa ordinària i no pas en nous equipaments com s'havien compromès.

El PSC s'afegeix a les crítiques d'Iniciativa i acusa l'equip de govern de confeccionar els Pressupostos tard, malament i amb manca de diàleg.

En aquest sentit, i en referència als retrets d'Iniciativa sobre l'incompliment de l'acord de l'equip de govern de dedicar, íntegrament, els diners de la subhasta de Can Matas a nous equipaments, el primer secretari del PSC, Salvador Gausa, ha acusat ICV d'actuar de 'massa bona fe' refiant-se de la paraula de CIU:

Salvador Gausa

ICV té massa bona fe. Nosaltres els vam alertar.


Afegeixen que enguany només es gastaran 5 milions a inversió quan l'any passat la partida era de 30 milions i el 2002, de 60. És més; d'aquests 5 milions, gran part anirà a parar a manteniment de ciutat.

El regidor socialista Pau Calsamíglia s'ha preguntat on han anat a parar les promeses de l'alcalde de invertir en nous serveis per la ciutat:

Pau Calsamílglia

No hi ha pràcticament res destinat a equipaments nous. No és nova inversió.


A més, del avantprojecte, mínim, que els ha fet arribar l'equip de govern diuen que hi ha una 'contenció i retenció' de la partida dedicada a Valldoreix i demanen que es posin al dia els convenis entre l'EMD i l'Ajuntament que es mantenen congelats a la nevera tal i com ha reclamat, en diverses ocasions, la presidenta Montserrat Turu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.