Les JERC titllen de 'feixista' l'atac patit a la seva barraca de Festa Major


Temes relacionats

Arran Sant Cugat es desvincula de l'atac a les barraques de la Des-Plaça (30/jun/13)


  • Comparteix:

Les JERC rebutgen l'atac patit la matinada de dissabte passat

Les JERC rebutgen l'atac patit la matinada de dissabte passat

Les JERC consideren que l'atac i agressions patides la matinada de dissabte passat a la seva barraca de Festa Major no és un acte vandàlic sinó feixista. D'aquesta manera el partit, que ha presentat denúncia als Mossos d'Esquadra, rebutja una acció que atribueixen a Arran Sabadell de la qual espera que depurin responsabilitats.

Igual que la JNC, que també ha lamentat agressions i actes vandàlics a la seva barraca, la branca jove d'ERC ha presentat denúncia pels fets ocorreguts la matinada de dissabte passat. Segons el partit, un grup de joves d'Arran Sabadell van robar dues pancartes i agredir dos dels seus militants a l'espai de la Des-Plaça Jove.

Les JERC també expliquen que aquest grup va pujar a l'escenari de la Festa Major Alternativa (FMA) per desplegar una pancarta llançant crits contra el partit i ERC.

El portaveu de les JERC, Èric Gómez, un dels agredits, considera que l'acció va més enllà d'una bretolada i que esdevé un acte 'feixista' amb un clar fonament ideològic.

Èric Gómez

Era una gent que entenia que no teníem dret a col·laborar a la Festa Major, acusant-nos de col·laborar en les retallades. La base de l'atac és ideològic. És un atac feixista.


El partit republicà ha agraït el rebuig dels fets per part d'Arran Sant Cugat, mentre que a Arran Sabadell demana l'expulsió de les persones responsables. Èric Gómez ha explicat que Arran Sabadell no s'ha posat en contacte amb la formació.

Les JERC emplacen Arran a l'entesa i a poder treballar junts en compartir alguns plantejaments ideològics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.