Procés Constituent crea l'assemblea local de Sant Cugat


Temes relacionats

Procés Constituent crea l'assemblea local de Sant Cugat (19/jul/13)

El Procés Constituent d'Arcadi Oliveres cristal·litza aquesta setmana (16/jul/13)


  • Comparteix:

La sala d'actes de la Casa de Cultura ha quedat petita per encabir els assistents

La sala d'actes de la Casa de Cultura ha quedat petita per encabir els assistents

La segona assemblea de Procés Constituent a la ciutat ha servit per constituir oficialment la secció local d'aquest projecte. A més, es crearan tres comissions de treball: d'organització, relacions amb institucions i de continguts. El copromotor de la iniciativa, Arcadi Oliveres, ha manifestat que a curt i mig termini l'objectiu és perfeccionar l'organització de Procés Constituent i treballar a àmbit sectorial.

La membre de la secció local de Procés Constituent i una de les impulsores a la ciutat, Charo Díaz, ha explicat que en l'assemblea d'aquest divendres s'ha constituït el grup municipal d'aquest projecte, i que s'han compromès a crear tres comissions de treball: d'organització, relacions amb institucions i de continguts.

Charo Díaz

Hem assolit un compromís de crear tres comissions de treball. El punt més important d'aquesta assemblea és que hem constituït formalment l'assemblea local de Sant Cugat.


El copromotor de Procés Constituent a àmbit nacional, el santcugatenc Arcadi Oliveres, ha valorat la creació de l'assemblea local i ha rebut molt bona impressió de les dues reunions que han tingut lloc al municipi. Oliveres ha concretat a Cugat.cat que a curt i mig termini els objectius són perfeccionar la capacitat d'organització i treballar a àmbit sectorial.

Arcadi Oliveres

Les dues necessitats més immediates és perfeccionar l'organització i fer més treball de caràcter sectorial. Ens posarem amb força després de l'estiu.


La propera reunió de Procés Constituent al municipi tindrà lloc després de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.