La CUP vol una consulta sobre les relacions entre Valldoreix i Sant Cugat


  • Comparteix:

La CUP proposa un debat sobre el futur de Valldoreix

La CUP proposa un debat sobre el futur de Valldoreix

La CUP vol que Valldoreix decideixi en una consulta si ha de continuar sent una EMD, dissoldre's o bé ser un municipi independent. La formació reclamarà al proper ple municipal l'obertura d'un procés de debat i participació a Valldoreix que culmini en la celebració d'un referèndum per decidir l'estatus de la zona.

La CUP proposa la creació d'una comissió o grup de treball que prepari el procés d'informació, debat i participació envers la qüestió. La intenció és que en aquesta fase s'estudiïn els avantatges i inconvenients de cada opció, així com la seva viabilitat jurídica i econòmica. El partit considera que el procés hauria d'estar obert a totes les entitats, agents socials i ciutadania valldoreixenca. El regidor de la CUP Ignasi Bea considera que el debat ha de ser llarg perquè els veïns de Valldoreix estiguin ben informats a l'hora de prendre la decisió.

Ignasi Bea

No es pot fer una consulta sense prou informació. Primer hi ha d'haver un debat a fons entre els veïns de Valldoreix.


Bea considera que és un bon moment per presentar la moció, ja que en els últims temps ha tornat a sorgir el debat sobre la possible independència de Valldoreix. Aquesta EMD és la més poblada de Catalunya, amb 8.200 habitants, i té més població que el 75% dels municipis catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.